GASZTROKER Magyarország Kft.
Székhely: 7622 Pécs, Siklósi út 4.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00
Telefon: +36 72 510 533, +36 72 510 534
Fax: +36 72 510 535
Adószám: 11562304-2-02
Cg.02-09-065819 szám alatt bejegyezve

Történetünk és felkészültségünk:

A GASZTROKER története 1986-ban kezdődött, akkor még GMK cégformával, az alapítók gépészeti és élelmiszeripari tudására alapozva.
Mint akkor megannyi vállalkozás, a Gasztroker is hamar megtalálta a helyét a piacon, és az 1990-es évben azóta is változatlan helyen üzemelő nagykereskedelmi üzletet és szakszervizt hozott létre, amivel a megye leggyorsabban fejlődő nagykereskedése lett az IPARI KONYHATECHNIKA területén, egyre több nagykonyhát szerelve fel vendéglátó és élelmiszeripari gépekkel, eszközökkel.
A Gasztroker azóta már második generációs magyar tulajdonú családi vállalkozás, és vezetőinek, munkatársainak az elhivatottsága a garancia arra, hogy mind az ipari minőségű szabványtermékek mind az egyedi gyártást igénylő megrendelések kiszolgálásában is megbízható partnerként az elérhető legjobb ár-érték arányt tudja nyújtani.
A legnagyobb európai és magyar gyártókkal, a teljes konyhatechnológiai, éttermi, cukrászati, hűtéstechnológiai termékskálát lefedő kínálattal dolgozunk, melyek országos szinten hosszú élettartamukkal és kiváló hatékonyságukkal biztosítják a hátteret egy ipari vagy gasztronómiai konyha mindennapi teljesítmény-elvárásának hibátlan eléréséhez.
Célunk minden vendéglátó és közétkeztetési tevékenységgel foglalkozó vállalkozás és intézmény részére magas színvonalú és megbízható konyhai gépek, eszközök, valamint rozsdamentes berendezések szállítása. Termékeink minőségének csökkentése árán nem kívánjuk felvenni a versenyt a gyenge minőségű, sokszor távol-keleti termékekkel amelyet az országban egyes cégek ipari eszközként forgalmaznak.
Mi kizárólag professzionális, ipari felhasználásra hosszútávon is megfelelő termékeket szeretnénk biztosítani partnereinknek. Rozsdamentes acélbútoraink gyártása ISO minősítésű gyártósoron, különösen magas színvonalon, speciális igények és méretek alapján kerül kivitelezésre.
Termékválasztékunk egyedülálló a konyhatechnikai szaknagykereskedések között. Árlistánkon jelenleg több mint 28 000 különböző termék szerepel.
Komplett konyhai kivitelezésben az elmúlt évek során több mint 300 ipari konyhát rendeztünk be, melyek nagysága napi 100 adagtól 3000 adagig terjedt. Kérésre leszállítva, üzembe helyezve és a használatról gépenként oktatást tartva adtuk át a felhasználónak.
A konyhatechnológiai tervezés nálunk akár 3D látványtervekkel, építész tervekhez való közvetlen csatlakozással valósul meg.
Mivel napi kapcsolatban állunk a gyártókkal, az alkatrészellátás folyamatosan biztosított, és szervizpartnereink az egész ország területét lefedő szolgáltatást nyújtanak a hosszú-távú üzemeltetéshez.
Remélem beruházásaiknál megtisztelnek minket bizalmukkal, és segíthetjük munkájukat a jövőben ajánlatainkkal, ötleteinkkel, és több mint 25 éves szakmai tapasztalatunkkal!

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás