-5%

Planetáris mixer MPM 7L üsttel fekete

Akciós nettó ár: 137 900 Ft
Akciós bruttó ár: 175 133 Ft
Az akciós ár legfeljebb a készlet erejéig érvényes, és a megrendelés leadásáig bármikor visszavonható.

Készletről elérhető!

A termék megvásárlásával 1642 Hűségforintot írunk jóvá fiókján!
Teljesítmény 0,35kW / 230V

Planetáris mixer, dagasztó, habverő gép erős, fém fogaskerék hajtással 7L. Halk, csendes készülék még maximális sebességnél is. 11 sebesség fokozat: 100 – 938 ford./perc között változtatható sebességgel. A kényelmes és hatékony tisztítás érdekében kivehető rozsdamentes üsttel és rozsdamentes keverőszerszámokkal. Elsősorban krémek és habok készítéséhez ajánljuk de kis mennyiségű tészta dagasztásához is megfelelő. Keverőedény méretei: Ø 22 x H21cm. Pizza tészta max. 2 kg tészta. Kenyértészta max. 1,5 kg tészta. Kenyértészta min. 0,2 kg tészta.


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:díj/csomag
200 000 Ft nettó rendelési érték alatt4990 Ft +áfa
200 000 Ft felettDÍJMENTES
utánvét esetén kezelési költség:DÍJMENTES
300 000 Ft felett utánvét csak bankkártyával
terjedelmes, raklapos küldemény esetén utánvétköltség az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+áfa

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes! Szállítópartnerünk a DPD. Amennyiben a Magyar Postával szeretné elszállíttatni a csomagot, kérjük rendeléskor jelezze felénk!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni. Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1x leghosszabb oldal + 2x második oldal + 2x harmadik oldal)

Planetáris mixer MPM 7L üsttel fekete

A kategória további termékei

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás