Kitchenaid KHBC110WSS

Nettó ár: 47 200 Ft
A termék megvásárlásával 562 Hűségforintot írunk jóvá fiókján!
Cikkszám: KHBC110WSS Kategória: Címke:

Professionális botmixerhez ( 5KHBC414EOB ) habverő fej


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:

Nettó rendelési érték 
Nettó díj/csomag
40 000 Ft alatt
1990 Ft
40 000 Ft - 100 000 Ft
1990 Ft
100 000 Ft felett
DÍJMENTES

40kg feletti vagy terjedelmes*, valamint raklapos csomagok házhoz szállítási díjai:

Nettó rendelési érték 
Nettó díj/csomag
100 000 Ft alatt
5990 Ft
100 000 Ft - 200 000 Ft
5990 Ft
200 000 Ft felett
DÍJMENTES

Utánvét kezelési díj:

kézi csomag esetén
DÍJMENTES
raklapos csomagok
Az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+ÁFA

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A kiszállítás hétköznap 8 és 17 óra között várható.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni.

Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb a csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. Övméret számítása: 1 x leghosszabb oldal + 2 x második oldal + 2 x harmadik oldal

Kitchenaid

- 1886 - A FORRADALMI TALÁLMÁNY

  • Az egész egy hölgy ötletével kezdődött.
Ő volt Jospehine Cochrane, aki forradalmasította a főzés világát. Az ő 1886-ban szabadalmaztatott találmányából született meg a mai formájában ismert mosogatógép. Hihetetlen gépeiből kilencet éttermek állítottak ki, vásároltak meg és használtak. Néhány közülük olyan híres luxusszállodákba került, mint a Baltimore Hotel (New York) és a Tremor and Palmer House (Chicago). Ezek az első modellek 700 és 1000 dollár közötti áron keltek el. Találmányának népszerűsítése céljából Joséphine létrehozott egy 350 dollárért árult háztartási modellt is. Ez közvetlenül 1913-ban bekövetkezett halála előtt történt.

A MÁRKA LÉNYEGE

A KitchenAid dolgozói már közel egy évszázada komolyan veszik az ételt, termékeik pedig a professzionális teljesítmény, a kézműves minőség és az ikonikus dizájn ötvözetét jelentik.

A Serious About Food a KitchenAid életstílus vezérfonala. Nézetünk szerint az étel sokkal több, mint csupán a szervezetünk energiaforrása. Akik komolyan veszik az ételt, azok túlmennek a főzés műveletén. Ez a világ összes érzékszervünkkel való felfedezéséről szól, az ízletes étel iránti szenvedély által hajtva. Ez a megosztás öröméről és a saját konyhai stílusunk kifejezési módjáról szól. Ez az innováció kihívását, továbbá az új ízek és új lehetőségek felfedezésének izgalmát jelenti.

KitchenAid

Professzionális teljesítmény

Termékei fejlesztése során a KitchenAid mindig a professzionális világból érkező tanácsokra, tippekre és javaslatokra támaszkodik. A nem csupán ezért, hanem kiváló minőségű gyártmányai miatt is egyedi cég bizonyított teljesítményével képes felizzítani a konyhai szenvedélyt. Legyen Ön akár kezdő, akár már majdnem szakértő, a KitchenAid az Ön ideális partnere: minden készülékének elgondolása, megtervezése és kifejlesztése hivatásos séfekkel karöltve történik. E régi kapcsolatokból származik azon termékek skálája, amelyek technológiái és anyagai elsőrendű professzionális eredményeket biztosítanak. Ez kiváló minőségű, stílusos és jól teljesítő készülékeket, illetve a menük és konyhadizájn további lehetőségeit jelenti. Akik valóban „komolyan veszik az ételt”, azok a KitchenAid termékek előállítási módjának köszönhetően most professzionális eredményeket érhetnek el.

Kézműves minőség

A KitchenAid élménynél először a látás és tapintás érzékszerveire van szükség. Valójában minden KitchenAid készülék lényegét a gondos kivitelezés, tartósság, kifinomult anyagok, masszív jelleg és a részletekre való aprólékos odafigyelés jelentik. A rozsdamentes acél látványra és tapintásra egyaránt a tartósság és páratlan minőség érzetét kelti. Mindezen elemek harmonikusan ötvöződnek a gondos és körültekintő formatervezéssel, úgy a kis, mint a nagy készülékeknél.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kitchenaid KHBC110WSS” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük