Kitchenaid
- 1886 - A FORRADALMI TALÁLMÁNY
- Az egész egy hölgy ötletével kezdődött.
Ő volt Jospehine Cochrane, aki forradalmasította a főzés világát.
Az ő 1886-ban szabadalmaztatott találmányából született meg a mai formájában ismert mosogatógép. Hihetetlen gépeiből kilencet éttermek állítottak ki, vásároltak meg és használtak. Néhány közülük olyan híres luxusszállodákba került, mint a Baltimore Hotel (New York) és a Tremor and Palmer House (Chicago). Ezek az első modellek 700 és 1000 dollár közötti áron keltek el. Találmányának népszerűsítése céljából Joséphine létrehozott egy 350 dollárért árult háztartási modellt is. Ez közvetlenül 1913-ban bekövetkezett halála előtt történt.
A KitchenAid dolgozói már közel egy évszázada komolyan veszik az ételt, termékeik pedig a professzionális teljesítmény, a kézműves minőség és az ikonikus dizájn ötvözetét jelentik.
A Serious About Food a KitchenAid életstílus vezérfonala. Nézetünk szerint az étel sokkal több, mint csupán a szervezetünk energiaforrása. Akik komolyan veszik az ételt, azok túlmennek a főzés műveletén. Ez a világ összes érzékszervünkkel való felfedezéséről szól, az ízletes étel iránti szenvedély által hajtva. Ez a megosztás öröméről és a saját konyhai stílusunk kifejezési módjáról szól. Ez az innováció kihívását, továbbá az új ízek és új lehetőségek felfedezésének izgalmát jelenti.
Termékei fejlesztése során a KitchenAid mindig a professzionális világból érkező tanácsokra, tippekre és javaslatokra támaszkodik. A nem csupán ezért, hanem kiváló minőségű gyártmányai miatt is egyedi cég bizonyított teljesítményével képes felizzítani a konyhai szenvedélyt. Legyen Ön akár kezdő, akár már majdnem szakértő, a KitchenAid az Ön ideális partnere: minden készülékének elgondolása, megtervezése és kifejlesztése hivatásos séfekkel karöltve történik. E régi kapcsolatokból származik azon termékek skálája, amelyek technológiái és anyagai elsőrendű professzionális eredményeket biztosítanak. Ez kiváló minőségű, stílusos és jól teljesítő készülékeket, illetve a menük és konyhadizájn további lehetőségeit jelenti. Akik valóban „komolyan veszik az ételt”, azok a KitchenAid termékek előállítási módjának köszönhetően most professzionális eredményeket érhetnek el.
A KitchenAid élménynél először a látás és tapintás érzékszerveire van szükség. Valójában minden KitchenAid készülék lényegét a gondos kivitelezés, tartósság, kifinomult anyagok, masszív jelleg és a részletekre való aprólékos odafigyelés jelentik. A rozsdamentes acél látványra és tapintásra egyaránt a tartósság és páratlan minőség érzetét kelti. Mindezen elemek harmonikusan ötvöződnek a gondos és körültekintő formatervezéssel, úgy a kis, mint a nagy készülékeknél.