Kézi paradicsomszeletelő gép

Nettó ár: 38 800 Ft
Bruttó ár: 49 276 Ft
A termék megvásárlásával 462 Hűségforintot írunk jóvá fiókján!
Cikkszám: 230538 Kategóriák: , Címke:
Tömeg 5 kg
Méretek Szélesség: 260 × Mélység: 485 × Magasság: 355 mm

Kézi paradicsomszeletelő gép. Tökéletes, 4 mm vastag szeletek egyetlen mozdulattal. Ezzel a masszív, rozsdamentes acél, borotva éles késekkel ellátott szeletelővel akár citromot, narancsot, almát vagy kivit is szeletelhet. Erős nyomókar, kétkezes használat, hordozófüllel a könnyű mozgathatóság érdekében. Kivehető késegységgel, 10 db késsel. Biztonságos, gyors működtetés, könnyű, higiénikus tisztítás. Tapadó talp a csúszásmentes használathoz.


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:díj/csomag
200 000 Ft nettó rendelési érték alatt4990 Ft +áfa
200 000 Ft felettDÍJMENTES
utánvét esetén kezelési költség:DÍJMENTES
300 000 Ft felett utánvét csak bankkártyával
terjedelmes, raklapos küldemény esetén utánvétköltség az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+áfa

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes! Szállítópartnerünk a DPD. Amennyiben a Magyar Postával szeretné elszállíttatni a csomagot, kérjük rendeléskor jelezze felénk!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni. Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1x leghosszabb oldal + 2x második oldal + 2x harmadik oldal)

M-Holland

A kategória további termékei

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás