Popcorn gép 150gr

Nettó ár: 77 900 Ft
Bruttó ár: 98 933 Ft
A termék megvásárlásával 928 Hűségforintot írunk jóvá fiókján!
Cikkszám: 230804 Kategória:
Tömeg 24 kg
Méretek Szélesség: 560 × Mélység: 420 × Magasság: 760 mm
Teljesítmény 1,37 kW / 230V

Piros, professzionális pattogatott kukoricagép fűtött és megvilágított kamrával, keverőrendszerrel. Használata hihetetlenül egyszerű – egyszerűen csak adjon hozzá olajat, kukoricaszemeket és az Ön által választott cukrot vagy sót. Amint a kukorica felmelegedett, a gép könnyedén pattogtatja a popcornt. Az optimális tisztaság érdekében ajánlott a popcornkanna belsejét még forrón tisztítani. Az utolsó adag popcorn elkészítése után. Morzsatálcával felszerelve. Egyszerre 150 gramm kukoricamag befogadására alkalmas popcorntálca. Üvegajtók megakadályozzák a popcorn kifröccsenését. A popcorntál elforgatható/megdönthető.


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:díj/csomag
200 000 Ft nettó rendelési érték alatt4990 Ft +áfa
200 000 Ft felettDÍJMENTES
utánvét esetén kezelési költség:DÍJMENTES
300 000 Ft felett utánvét csak bankkártyával
terjedelmes, raklapos küldemény esetén utánvétköltség az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+áfa

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes! Szállítópartnerünk a DPD. Amennyiben a Magyar Postával szeretné elszállíttatni a csomagot, kérjük rendeléskor jelezze felénk!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni. Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1x leghosszabb oldal + 2x második oldal + 2x harmadik oldal)

Popcorn gép 150g

A kategória további termékei

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás