225479

Ár: Kérjen ajánlatot!
Cikkszám: 116261
Kategória:
Méret

495x690x415

Teljesítmény 1,2 kW /230 V

Alacsony hőmérsékletű sütő (Hold-o-mat), 3x GN1/1 vagy 600×400 férőhelyes. Lassú sütésre és regenerálásra tervezett berendezés. Maghőmérséklet érzékelővel szerelt, külön-külön állítható a maghőmérséklet és a sütőtér hőmérséklete. Süllyesztett fogantyúk a készülék oldalán a könnyű szállíthatóság érdekében. Könnyen tisztítható a sütőtér a lekerekített sarkoknak köszönhetően és az ajtó tömítés is. A sütő tér négy oldalán fűtött, ennek köszönhetően egyenletes a hő eloszlás. A hőmérséklet állítható 1 ° C-os lépésekben. A sütőajtó nyílási iránya megfordítható. Digitálisan állítható és kontrolálható a sütési idő a beállított hőmérséklet, a pillanatnyi mag / kamra hőmérséklet. Pontosan beállítható hőmérsékletnek köszönhetően ellenőrizhető a sütés, regenerálás folyamata.Rozsdamentes acél külső és belső burkolat. GN 1/1, valamint 60x40cm-es tepsik befogadására 3 szinten.


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjaidíj/csomag
200 000 Ft nettó rendelési érték alatt:4990 Ft +áfa
200 000 Ft felett:DÍJMENTES
utánvét esetén kezelési költség*:DÍJMENTES
300 000 Ft felett utánvét csak bankkártyával
*terjedelmes, raklapos küldemény esetén utánvétköltség: az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+áfa

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes! Szállítópartnerünk a DPD. Amennyiben a Magyar Postával szeretné elszállíttatni a csomagot, kérjük rendeléskor jelezze felénk!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni. Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1x leghosszabb oldal + 2x második oldal + 2x harmadik oldal)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„225479” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A kategória további termékei

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás