2414 Konyhakés 13 cm

Nettó ár: 4 172 Ft
Bruttó ár: 5 298 Ft

Készletről elérhető!

A termék megvásárlásával 50 Hűségforintot írunk jóvá fiókján!
Cikkszám: 040560 Kategóriák: , , Címke:
Méretek Szélesség: 130 mm
Teljesítmény

Konyhakés 13 cm-es pengével ; Penge: professzionális molibdén vanádium ötvözet. Nyél: Az ergonomikusan kialakított nyél két anyagból, külső rész gumiból készült, mely rendkívül jó fogást biztosít a késnek, és csúszásmentes. A kés mosogatógépben mosható, -40 °C és +135 °C fok között használható, ellenáll a korróziónak és a mosogatószereknek. A nyél végén cserélhető a tartozék HACCP színkódolás! 1.oszt.termék, ARCOS – Spanyol gyártmány


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:nettó díj/csomag
100 000 Ft nettó rendelési érték alatt1990 Ft
100 000 Ft felettDÍJMENTES
+ utánvét esetén kezelési költségaz összeg 1%-a
40kg feletti vagy terjedelmes* vagy raklapos csomagok:
200 000 Ft alatt 8990 Ft
200 000 Ft felett DÍJMENTES
+ utánvét esetén kezelési költség az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+ÁFA

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni.

Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb a csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1 x leghosszabb oldal + 2 x második oldal + 2 x harmadik oldal)

Arcos

Az Arcos a spanyol acél kések kiemelkedő gyártója (a toledói acél világhírű), 1745 óta gyárt kovácsolt acél késeket, és jelenleg a világ 70 országába szállít évente mintegy 11 millió darabot. Fő termékcsoportja a professzionális, üzemi és gasztronómiai kések, melyekre 10 év garanciát is vállal! A NITRUM® névre hallgató kovácsolt rozsdamentes acél edzési technikával egyedülállóan erős pengét hoznak létre, mely sokkal lassabban kopik, így igen ritkán kell élezni, és a keményebb alapanyagoktól sem kell megijednünk. A cégcsoport tulajdonosi körében a német Zwilling J. A. Henckels is figyelemre méltó, aki a német kések egyik legismertebb prémium gyártója.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2414 Konyhakés 13 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Összehasonlítás

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás